Mooie poppen van natuurlijke materialen. Gevuld met schone schapenwol. Dit neemt de temperatuur en geur van je kindje aan, erg fijn.

Ik maak verschillende modellen, ook op verzoek. Zo mocht ik voor een lief meisje een pop maken die op haar leek. Wil je ook een pop op maat? Neem contact met me op.....


Een hartendief, Luuk! Lief popje, 28 cm lang, gemaakt van een katoenen hartjes stof ❤️

Stevig gevuld hoofdje, wat zachtere ledematen en geborduurde haartjes. Ook geschikt voor kleine kindjes.

35 euro exclusief verzendkosten, kan ook op verzoek gemaakt worden in andere stofjes.

 


Lief zacht popje: Nikkie, 28 cm groot en gemaakt van heerlijk zacht flanel, met lieve handjes. Stevig hoofdje, zachter lijfje en mooie volle staart.

35 euro ( exclusief verzendkosten).

Ook dit model kan naar wens gemaakt worden.


Lief zacht popje: Lieke, 28 cm groot en gemaakt van heerlijk zacht velours. Stevig hoofdje, zachter lijfje en grappige piekhaartjes.

35 euro ( exclusief verzendkosten).

Ook dit model kan naar wens gemaakt worden.

 


Juultje, een Lijs-pop van 36 cm groot. Gemaakt van natuurlijke materialen en gevuld met schone schapenwol. Stevig gevuld hoofdje, goed gevuld lijfje. Met haar herfst jurkje en de vrolijke strikjes in haar wollen haartjes komt ze graag naar je toe! Ze neemt haar superzachte flanellen pyjama ook mee, tijd om te knuffelen! Geschikt voor kindjes vanaf drie jaar.

Ik maak ook poppen op bestelling, je kunt dan je specifieke wensen voorleggen.

 

Prijs: 75 euro (exclusief verzendkosten)


Lief zacht popje: Sem, 28 cm groot en gemaakt van een heerlijk stofje. Stevig hoofdje, zachter lijfje en grappige piekhaartjes.

35 euro ( exclusief verzendkosten).

Ook dit model kan naar wens gemaakt worden.

 


Pim ( blauw, hondjes) en Saar ( groenige stof) zijn beide 38 cm groot. Zij hebben ook een stevig hoofd. Hun lijfje, gemaakt van zachte tricot, is zachter gevuld, fijn om te knuffelen. Daar heeft gekleurde katoenen piekhaartjes. Pim heeft krullerige blonde katoenen haartjes. Geschikt voor kindjes vanaf 18 maanden. Prijs 35,00 per pop, exclusief verzendkosten.


Knuffies:

Superzachte flanel met vrolijke gansjes. Het hoofdje ( schapenwol gevuld) is stevig maar niet hard. Een heel fijn knuffie voor de allerkleinsten. Prijs 15.00

 

Een lief zwart/wit hartjes knuffie, gevuld met synthetisch vulsel. Hierdoor prima wasbaar in de wasmachine. Een fijn knuffie voor een lief kleintje ❤️ Prijs 12,50