Ergonomisch Dragen

Het dragen van je kindje.....dat klinkt leuk! Er zijn veel manieren waarop je je kleintje kunt dragen. Draagdoeken, draagzakken, op je buik, op je rug......

We helpen je graag door je meer te vertellen over het belang van ergonomisch dragen, welke draagproducten er zijn en waar je allemaal op kunt letten. Veel leesplezier toegewenst en natuurlijk een fijne draagperiode!


Inhoudsopgave:

Ergonomisch dragen, de basis......

Je kleintje heeft negen maanden in de baarmoeder gezeten, heerlijk warm en veilig, luisterend naar de geluiden die zo vertrouwd zijn: de hartslag van mama, haar stem, de stemmen van dierbaren om haar heen.

Lees meer »

Een draagdoek of drager kiezen

Ben je op zoek naar een fijne draagdoek of drager voor je kleintje? Je hebt vast al gemerkt dat er enorm veel keus is! We helpen je graag om een keus te maken die echt bij je past………..

Lees meer »

Welke draagzak kies je?

Een draagzak (of drager) kiezen is niet eenvoudig. Om je een beetje wegwijs te maken in de wereld die voor je open gaat heeft Charlotte een blog geschreven waarin ze op een rijtje zet welke verschillen er zoal zijn. Charlotte Stolker is gecertificeerd draagconsulente en gewaardeerd collega. Op haar website kun je nog meer interessante informatie vinden. Ook vind je daar een Keuzehulp, handig!

Lees meer »